رمز من - ramzeman
وزیر ارتباطات خبر داد؛

برند جدید مشمول رجیستری امروز اعلام می گردد

برند جدید مشمول رجیستری امروز اعلام می گردد رمز من: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از برگزاری جلسه با ستاد مبارزه با قاچاق كالا در ظهر امروز اطلاع داد و اظهار داشت: برند جدید مشمول طرح رجیستری امروز نهایی و اعلام می گردد.



به گزارش رمز من به نقل از مهر، محمدجواد آذری جهرمی در حاشیه مراسم روز ملی فناوری فضایی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با وجود اینكه قرار بود از روز ۱۴ بهمن ماه برند جدیدی كه مشمول طرح رجیستری موبایل می گردد اعلام عمومی شود، ظهر امروز جلسه ای را با مسئولان كمیته راهبری این طرح و هم ستاد مبارزه با قاچاق كالا و وزارت صنعت خواهیم داشت تا برند مورد نظر را اعلام عمومی نماییم.
وی اضافه كرد: بعد از اعلام این برند و تصمیم گیری صورت گرفته، یك هفته زمان داده خواهد شد تا واردكنندگان برند مورد نظر نسبت به ثبت این گوشیهای وارداتی در شبكه گمركی كشور اقدام نمایند و بعد از یك هفته گوشیهای برند مورد نظر در صورتی كه كد شناسایی نداشته باشند، در شبكه مخابراتی كشور ثبت نخواهند شد.
وی همینطور از برطرف شدن برخی اشكالات اجرایی در عملیاتی شدن پروژه رجیستری موبایل اطلاع داد.
كدهای دستوری موبایل قطع نمی شود
وزیر ارتباطات همینطور در مورد اخبار ضد و نقیض در مورد قطع سرویس كدهای دستوری تلفن همراه (USSD) در روز ۱۵ بهمن ماه توسط بانك مركزی اظهار داشت: مبحث توسعه امنیت در نظام پرداخت كه از جانب بانك مركزی مطرح است و بر مبنای آن قصد توقف سرویس USSD وجود دارد، مورد تائید ما هم است و از آن حمایت می نماییم. اما درخواستمان این است كه همه جوانب قطع این سرویس دیده شود و قطع كردن یكباره این سرویس سبب تولید اختلال در نظام اقتصادی اپراتورها و هم خدمت رسانی به مردم می گردد.
وی اظهار داشت: كلاهبرداری هایی كه در حوزه نظام پرداخت صورت گرفته است مربوط به خودپردازهای بانكی بوده و نه USSD. بر این اساس باید مبحث توسعه امنیت در نظام پرداخت شامل تمامی جوانب شود. بر این اساس ما در مذاكرات شفاهی كه با بانك مركزی داشتیم درخواست تعویق اجرای ۴ ماهه این طرح را دادیم و در نامه ای هم از جانب دگولاتوری به معاونت فناوری بانك مركزی این درخواست كتباً صورت گرفت.
وی اضافه كرد: اما به نظر می رسد برخی نارضایتی ها از رسانه ای شدن این مورد از جانب وزارت ارتباطات مطرح شده است كه با این وجود امروز جلسه ای میان مسئولان رگولاتوری، اپراتورها و هم مسئولان بانك مركزی برگزار گردید تا تصمیم گیری نهایی برای اجرای این طرح صورت گیرد.
جهرمی اظهار داشت: بر مبنای توافق صورت گرفته مقرر شد فعلاً قطع كدهای دستوری اجرایی نشود و تا زمانی كه دغدغه های مربوط به عملیاتی شدن این تصمیم برطرف شود، این طرح به تعویق بیفتد.
وی اظهار داشت: باآنكه مدت زمان تعویق ۴ ماهه منتفی است اما در جهت افزایش امنیت پرداختهای الكترونیكی و هم جلوگیری از تولید اختلال در خدمات رسانی به مردم، این تصمیم فعلاً به تعویق افتاده تا سازوكارهای اجرایی آن دیده شود.
وی افزود: ما با اجرای یكباره این طرح مخالف هستیم اما در نهایت تصمیم گیرنده نهایی و پاسخگوی نهایی بانك مركزی است.۳۱ بالن اینترنت در استان های كشور نصب می شودوزیر ارتباطات از عملیاتی شدن پروژه بالن های ارتباطی برای ارتفاع ۵۰۰ متر در جهت خدمات رسانی اینترنت به مردم اطلاع داد و اظهار داشت: بالن های اینترنتی برای مواقع بحران و با استفاده از چتر وای فای امكان عرضه خدمات به مردم را فراهم می كند. این پروژه یك كار پژوهشی توسط پژوهشگاه فضایی است كه فاز آزمایشی آن در زمان اربعین در مرز ایران و برای زلزله سرپل ذهاب به كار گرفته شد و موفقیت آمیز بود.وی اظهار داشت: هر بالن امكان خدمات رسانی به ۱۰ هزار مشترك با ۱۰ گیگابیت اینترنت را خواهد داشت كه بر مبنای هماهنگی ستاد بحران وزارت ارتباطات و پژوهشگاه فضایی ایران مقرر شده است این بالن در ۳۱ استان كشور برای مواقع بحران نصب و راه اندازی شود. هم اكنون در حال ساخت و عملیاتی شدن این بالن ها هستیم.ماموریت های مهمتری از اعزام موجود زنده داریموزیر ارتباطات در مورد اعزام موجود زنده به فضا و اخباری در خصوص توقف این پروژه تصریح كرد: در سند چشم انداز ۱۴۰۴، قرار گرفتن موجود زنده در فضا آمده است و هم اكنون هم مراحل آزمایشگاهی این پروژه در حال انجام می باشد. اما با اهمیت تر از این ماموریت، مبحث دسترسی به كاربردهای فضا است كه بتوانیم با استفاده از فناوری فضایی استفاده مورد نیاز را در حوزه های مختلف مدیریتی كشور و هم خدمات رسانی به مردم انجام دهیم و تعریف ماهواره های بومی از این جهت در دستور كار قرار دارد.تلگرام باید به مقررات حاكمیتی ما احترام بگذاردوزیر ارتباطات در پاسخ به سوالی در خصوص شروطی كه ایران برای ادامه فعالیت تلگرام گذاشته است، اظهار داشت: مبحث توقف خشونت و جلوگیری از ضربه زدن به اموال عمومی فقط خواسته و نگرانی ما نیست و تمامی كشورها نسبت به انتشار این موارد در فضای مجازی و شبكه های اجتماعی نگران هستند. بر این اساس، ما معتقدیم كه تلگرام هم باید به مقررات حاكمیتی ما احترام بگذارد و این شبكه هم مدلهای جدیدی برای جلوگیری از انتشار خشونت به كار گرفته است. برای مثال هم اكنون تلگرام با ارسال پیغام انتشار خشونت به مدیران كانال ها نسبت به كنترل این محتوا در شبكه اجتماعی خود اقدام و نظارت می كند.تسهیل حضور شركت های استارت آپی و دانش بنیان در بورسجهرمی در مورد انتشار برخی اخبار از صحیح نبودن میزان سرمایه گذاری های اعلام شده از جانب برخی استارت آپ ها و گزارشات آماری كه در این زمینه داده می گردد اظهار داشت: تنها راه حل اعتبارسنجی این كسب و كارها در كشور حضور در بورس است و ورود به بورس سبب شفاف سازی فعالیت این شركت ها می گردد.وی اظهار داشت: باآنكه نگرانی هایی برای ورود استارت آپ ها و شركت های دانش بنیان به بورس وجود دارد اما می توان با احتیاط نسبت به پذیرش این شركت ها اقدام نمود. بر این اساس وزیر اقتصاد هم برای تسهیل حضور این شركت ها در بورس دستور پیگیری داده است.وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینكه برخی فضاهای بوجود آمده در فضای مجازی برای تخریب برخی استارت آپ ها جنبه رقابتی دارد اضافه كرد: تنها راه راستی آزمایی و ارزیابی میزان سرمایه گذاری و هم صحت سنجی آمارهای انتشار یافته با استفاده از ورود این شركت ها به بورس فراهم خواهد شد.

1396/11/14
16:03:09
5.0 / 5
4631
تگهای خبر: اطلاعات , امنیت , اینترنت , شبكه
اگر مطلب را پسندیدید لایک کنید
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
رمز من - Ramzeman
ramzeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رمز من محفوظ است

رمز من

فناوری اطلاعات و امنیت