متخصصان تغذیه: برگرهای گیاهی الزاما كاملا سالم نیستند به گزارش رمز من متخصصان تغذیه اعتقاد دارند كه نمی توان سلامت برگرهای گیاهی را به صورت كامل تایید نمود و آنها را لزوما یك محصول سالم نامید. به گزارش رمز من به نقل از ایسنا و به نقل از گیزمودو، به تازگی گرایش به تولید و مصرف برگرهای گیاهی و آزمایشگاهی كه بافت و طعم همبرگر گیاهی را دارند، گسترش قابل توجهی پیدا كرده است اما برخی متخصصان تغذیه اعتقاد دارند كه شاید برگرهای گیاهی یا آزمایشگاهی، به اندازه ای كه تصور می شود، سالم نباشند. متخصصان معتقدند كه برگرهای گیاهی مانند "برگر غیرممكن"(Impossible Burger)، سالم تر از برگرهای معمولی نیستند. به قول این افراد، بهترین راه برای داشتن وعده غذایی مغذی و سالم، افزایش مصرف مواد غذایی طبیعی همچون میوه ها، سبزیجات و دانه ها است. هدف رژیم های غذایی طبیعی مانند گیاهخواری و خام گیاهخواری و یا كاهش مصرف گوشت در رژیم های معمولی، محافظت از حیوانات و انتخاب غذاهایی است كه سهم كمتری در افزایش گرمای جهانی دارند. در هر حال نمی توان اظهار داشت كه رژیم گیاهخواری، لزوما سالم تر از رژیم های غذایی دیگر است. برگرهای گیاهی هم مانند برگرهای معمولی می توانند تهدیدی برای محیط زیست باشند. باید توجه داشت كه مصرف بیش از اندازه و یا روزانه برگر گیاهی، درست نیست و همان گونه كه برگر معمولی نباید مرتبا مصرف شود، باید از مصرف زیاد برگر گیاهی هم اجتناب كرد. شركت های بسیاری هم اكنون تلاش می كنند تا بافت و طعم گوشت مورد علاقه مردم، شیر و تخم مرغ را با استفاده از چربی ها و پروتئین های گیاهی در محصولات خود بگنجانند. برگر غیر ممكن، یكی از این محصولات است كه پروتئین سویا و همینطور یك مولكول گیاهی حاوی آهن را در بر دارد و به علت داشتن آهن، مانند گوشت معمولی، صورتی رنگ است. برگر غیر ممكن هم اكنون در بعضی از فروشگاه های مواد غذایی در دسترس قرار دارد. خیلی از حامیان حقوق حیوانات و مستندسازانی كه در این زمینه فعالیت دارند، از روش های گوناگونی بهره برده اند تا مردم را متقاعد كنند كه رژیم های گیاهی نسبت به رژیم هایی كه مصرف گوشت را شامل می شوند، سالم تر هستند. باآنكه نمی توان سلامت این رژیم ها را انكار كرد اما نمی توان اظهار داشت كه سلامت آنها بطور قطع از رژیم های غذایی دیگر بیشتر است. یك رژیم غذایی متعادل، سبزیجات و میوه های گوناگون، دانه ها و لبنیات، تخم مرغ، ماهی، مرغ و حتی كمی گوشت را شامل می شود و میزان مصرف شكر و غذاهای فرآوری شده در آن خیلی كم است. میزان سلامتی چنین رژیمی، نسبت به رژیم گیاهی مطلق كه با مصرف برگر فراوری شده و سیب زمینی سرخ كرده همراه می باشد، بسیار بیشتر خواهد بود. هدف از عرضه برگرهای گیاهی، بیشتر از سلامتی، كاهش اثرات محیطی و گرمای جهانی است. بیانیه شركت سازنده این برگر هم بیشتر بر مسائل مربوط به محیط زیست تمركز دارد. در این بیانیه، هدف از ابداع و عرضه برگر گیاهی، كاهش قابل توجه اثرات مخرب فعالیت های انسانی بر محیط زیست و كاهش استفاده از حیوانات در فناوری تولید غذا عنوان شده است. باآنكه این شركت ها در رسیدن به هدف های ذكر شده، موفق بوده اند اما محصول نهایی آنها را نمی توان یك محصول كاملا سالم نامید و مصرف روزانه آنرا سفارش كرد. شاید یكی از علل كوشش برای تولید برگرهای گیاهی، تشویق مردم به داشتن سبك زندگی مبتنی بر گیاه خواری و قانع كردن آنها برای پیش گرفتن این راه باشد. در هر حال، هنوز معلوم نیست كه آیا این روش می تواند تاثیر كافی بر سبك زندگی مردم داشته باشد یا خیر. نكته ای كه باید در مورد برگرهای گیاهی به آن توجه داشت، این است كه چنین محصولاتی نباید به صورت روزانه مصرف شوند. در واقع، حفظ تعادل در مصرف هرگونه ماده غذایی، بهترین روش برای حفظ سلامت است. 1398/07/01 13:25:39 5.0 / 5 4849 تگهای خبر: تولید , شركت , فروش , فناوری اگر مطلب را پسندیدید لایک کنید (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط معاملات خودرویی صفر تا صد آنلاین می شود آسیاتک، عملیات عمرانی فیبر نوری در گراش و شیرود را شروع کرد گوگل کلاهبرداران پیامکی را رسوا می کند اهمیت پژوهش های فضایی و نقش آن در توسعه تکنولوژی های جدید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۱