رمز من - ramzeman
درك حالات صورت كاربر توسط هدفون

ساخت هدفون آواتار ساز

ساخت هدفون آواتار ساز رمز من: پژوهشگران دانشگاه ˮكرنلˮ یك هدفون موسوم به ˮC-Faceˮ ساخته اند كه می تواند حالات صورت كاربر را حتی زمانی كه ماسك دارد نیز ردیابی كند و آنرا به شكل ایموجی یا آواتار درآورد.


به گزارش رمز من به نقل از ایسنا و به نقل از انگجت، پژوهشگران دانشگاه "کرنل"(Cornell) یک سیستم ایرفون به وجود آورده اند که می تواند حالت های صورت کاربر را حتی در صورت ماسک زدن نیز ردیابی کند.
این سیستم با نام "C-Face" می تواند بر خطوط گونه ها نظارت کرده و حالات صورت وی را به شکلک(ایموجی) تبدیل کند.
این سیستم به افراد امکان می دهد تا بتوانند احساسات خودرا هنگام تماسهای گروهی بدون اینکه وب کم خودرا روشن کنند، به دیگران منتقل کنند.
"چنگ ژانگ" مدیر آزمایشگاه "SciFi" در دانشگاه کرنل و نویسنده ارشد این مقاله در مورد "C-Face" اظهار داشت: این دستگاه از سایر فناوری های پوشیدنی مخصوص گوش برای ردیابی حالت های صورت، ساده تر و با مزاحمت کمتری است و توانایی بیشتری دارد.
وی ادامه داد: در فناوری پوشیدنی قبلی با هدف شناسایی حالت های صورت، اغلب چاره ها برای اتصال حسگرها بر روی صورت فرد نیاز به استفاده از ابزارهای بسیار زیادی داشتند و فقط می توانند مجموعه محدودی از حالت های صورت را تشخیص دهند.
این سیستم از دو دوربین RGB استفاده می نماید که در زیر هر گوش قرار گرفته اند. آنها می توانند هنگام حرکت عضلات صورت کاربر، تغییرات خطوط گونه را ثبت کنند.
بعد از بازسازی تصاویر با بهره گیری از بینش کامپیوتری و یک مدل یادگیری عمیق، یک شبکه عصبی پیچیده تصاویر دو بعدی را تجزیه و تحلیل می کند. این فناوری می تواند آنها را به ۴۲ نقطه از صورت فرد ترجمه کند که نمایانگر موقعیت و شکل دهان، چشم ها و ابروهای کاربر است.
سیستم "C-Face" می تواند این حالات را به هشت شکلک ترجمه کند، همچون حالاتی که چهره خنثی یا خشمگین کاربر را نشان می دهند. این سیستم همین طور می تواند از حالات صورت کاربر برای کنترل گزینه های پخش در یک برنامه موسیقی استفاده نماید.
سایر استفاده های احتمالی شامل داشتن آواتار در بازی ها یا سایر تنظیمات مجازی بیان کننده احساسات واقعی فرد است. معلمان نیز ممکنست بتوانند میزان مشغولیت دانش آموزان خودرا در کلاس های ازراه دور با این سیسم پیگیری کنند.
به سبب شیوع بیماری مهلک کووید-۱۹، پژوهشگران فقط توانستند "C-Face" را روی ۹ شرکت کننده آزمایش نمایند و دریافتند که این سیستم در تشخیص شکلک بیش از ۸۸ درصد دقیق است و حالات صورت را با بیش از ۸۵ درصد دقت تشخیص می دهد.
پژوهشگران همین طور دریافتند که ظرفیت باتری این سیستم، آنرا محدود می کند. بنا بر این قصد دارند فناوری سنجش کم مصرف تری را توسعه دهند تا باتری های این سیستم دیرتر تخلیه شود.




منبع:

1399/07/22
13:10:54
5.0 / 5
1799
تگهای خبر: دوربین , شبكه , شركت , فناوری
اگر مطلب را پسندیدید لایک کنید
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
رمز من - Ramzeman
ramzeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رمز من محفوظ است

رمز من

فناوری اطلاعات و امنیت