رمز من - ramzeman

چسبی كه با كاهش درد ناشی از جراحی، جایگزین آرام بخش می شود

چسبی كه با كاهش درد ناشی از جراحی، جایگزین آرام بخش می شود به گزارش رمز من پژوهشگران آمریکایی، نوعی چسب جراحی ابداع نموده اند که می تواند درد ناشی از زخم جراحی را کم کند و جایگزین خوبی برای مواد افیونی آرامبخش باشد.


به گزارش رمز من به نقل از ایسنا و به نقل از ساینس دیلی، گروهی از پژوهشگران "دانشگاه دوک"(Duke University) آمریکا، نوعی چسب جراحی قابل تجزیه زیستی ابداع نموده اند که آرام بخش های غیر افیونی را تا چند روز مستقیما روی زخم منتشر می کند و سپس، حل می شود.
این برچسب پلیمری، به انتشار کنترل شده دارویی می پردازد که آنزیم معروف به "COX-2" را متوقف می کند. این آنزیم، به بروز درد و التهاب منجر می شود.
"متیو بکر"(Matthew Becker)، پژوهشگر ارشد این پروژه اظهار داشت: ما مشغول ساختن لایه های ضد میکروبی بودیم که فکر کردیم شاید بتوان داروهای ضد درد یا بیهوش کننده ها را در این لایه ها گذاشت. بدین ترتیب نیازی نیست که داروهای افیونی تجویز شوند.
بکر و گروهش، یک وام دو میلیون دلاری از ایالت اوهایو دریافت نمودند تا به بررسی مدیریت غیرافیونی درد بپردازند. این پژوهش، اقدامی برای مبارزه با سوءمصرف مواد به حساب می آید.
بکر افزود: بیشتر پلیمرهایی که در پزشکی مورد استفاده قرار می گیرند، متورم می شوند و همه چیز یک باره بیرون می آید اما این پلیمر، به آرامی از بین می رود و می توان دوز آرام بخش و طول عمر آنرا به آسانی با تغییر دادن سطح و ضخامت کنترل کرد. این لایه حدودا مانند یک تکه کاغذ است.
وی ادامه داد: اگر بتوانید درد را تا چهار یا پنج روز با این برچسب کنترل کنید و مجبور به استفاده از دیگر داروهای کنترل کننده درد نباشید، نه تنها از برخی عوارض جانبی و خطر اعتیاد در امان هستید، بلکه می توانید درمان را در جایی که به آن نیاز دارید، متمرکز کنید.
بررسی های صورت گرفته روی موش ها نشان داد که آرامبخش به جای حل شدن در پلاسمای در حال گردش، در بافت های نزدیک به برچسب باقی می ماند.
بکر اظهار داشت: این برچسب باید بتواند امکان مدیریت درد را تا سه یا چهار روز فراهم آورد که دوره مهمی برای درد بعد از جراحی به حساب می آید. این برچسب را می توان در مواردی مانند سزارین و جراحی های کودکان به کار برد که پزشکان و بیماران تمایل دارند از قرار گرفتن در معرض مواد افیونی اجتناب کنند.
این پژوهش، در "Journal of Controlled Release" به چاپ رسید.




منبع:

1399/10/24
23:56:56
0.0 / 5
1478
تگهای خبر: كنترل
اگر مطلب را پسندیدید لایک کنید
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
رمز من - Ramzeman
ramzeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رمز من محفوظ است

رمز من

فناوری اطلاعات و امنیت