رمز من - ramzeman

راهبرد پژوهشگران برای ابداع یک واکسن جدید برای سل

راهبرد پژوهشگران برای ابداع یک واکسن جدید برای سل به گزارش رمز من پژوهشگران آمریکایی کوشش می کنند تا با راهبرد ویژه خود، واکسن جدیدی را برای جلوگیری از سل ابداع کنند.


به گزارش رمز من به نقل از ایسنا و به نقل از وبسایت رسمی دانشگاه پردو، باکتری "مایکوباکتریوم توبرکلوزیس"(Mycobacterium tuberculosis)، باکتری عامل سل است که یکی از عوامل اصلی مرگ و میر در سرتاسر جهان به حساب می آید و سالانه به مرگ بیشتر از ۱.۵ میلیون نفر منجر می شود. حدود یک سوم جمعیت جهان به شکل نهفته به این باکتری آلوده هستند. واکسن ب.ث. ژ، به صورت گسترده ای برای مقابله با سل مورد استفاده قرار می گیرد اما میزان محفاظت آن در مقابل سل نوزادان و بزرگسالان، متغیر است. این محفاظت می تواند بین صفر تا ۸۰ درصد در نوزادان، متغیر باشد. کودکان معمولاً واکسینه می شوند اما انتشار مایکوباکتریوم توبرکلوزیس در مغز و مننژیت سلی همچنان ادامه دارد.
پژوهشگران "دانشگاه پردو"(Purdue University) و موسسه پژوهشی "هیوستون متودیست"(Houston Methodist)، با عرضه آنتی ژن و به واسطه اتوفاژی، فرمول جدیدی را برای واکسن سل ابداع نموده اند که به افزایش واکنش سلول تی می انجامد. "چیناسوامی جگانات"(Chinnaswamy Jagannath)، استاد موسسه هیوستون متودیست در بررسی های خود نشان داد که این فرمول جدید می تواند توسعه واکنش های ایمنی مخصوص سل را بهبود ببخشد. جگانات با دکتر "سورش میتال"(Suresh Mittal)، استاد برجسته برجسته ویروس شناسی دانشگاه پردو در این حوزه همکاری کرد.
میتال اظهار داشت: روش واکسیناسیون ما، چه بدون واکسیناسیون پیشین ب.ث. ژ و چه با وجود آن، تأثیر یکسانی دارد. این واکسن بسیار مهم می باشد چونکه بیشتر مردم در کشورهایی که به صورت بومی با سل درگیر هستند، پیش تر با ب.ث. ژ ایمن سازی شده اند.
پژوهش های آزمایشگاه میتال، بسترهای تحویل واکسن را بررسی می کنند و آزمایشگاه جگانات، ارسال از طریق بینی را برای این واکسن سل مورد استفاده قرار داده است.
میتال افزود: نکته مهم در مورد پژوهش ما این است که می تواند در مورد سایر بیماری های عفونی و احیانا در ایمنی درمانی سرطان هم به کار برود.
این گروه پژوهشی، با "دفتر تجاری سازی فناوری"(OTC) در "بنیاد پژوهشی پردو"(PRF) همکاری کرده اند تا فناوری خویش را به ثبت برسانند و همینطور به دنبال شرکایی برای ادامه توسعه آن هستند. گام بعدی برای فرمول بندی واکسن، انجام دادن یک پژوهش جهت بررسی اثربخشی واکسن در یک مدل از نخستی سانان غیرانسانی است. میتال اظهار داشت: باآنکه هم اکنون هیچ آزمایش انسانی برنامه ریزی نشده است اما تکمیل موفقیت آمیز این پژوهش، مبنایی برای یک آزمایش انسانی خواهد بود.
این پژوهش، در مجله "Cell Reports Medicine" به چاپ رسید.



1400/06/01
21:16:15
5.0 / 5
1312
تگهای خبر: سایت , فناوری , مغز
اگر مطلب را پسندیدید لایک کنید
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
رمز من - Ramzeman
ramzeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رمز من محفوظ است

رمز من

فناوری اطلاعات و امنیت