رمز من - ramzeman

بقای فضانوردان در ماموریت سفر به فضای عمیق با ژن درمانی

بقای فضانوردان در ماموریت سفر به فضای عمیق با ژن درمانی رمز من: تابش یكی از مشكلات عمده در سفرهای فضایی است. فضانوردان مقدار بالایی از تابش را در میدان مغناطیسی و جو زمین دریافت می كنند و این می تواند خطر مبتلا شدن به سرطان را افزایش دهد.


به گزارش رمز من به نقل از ایسنا و به نقل از تك تایمز، مطالعه بر روی حیوانات نشان داده است موش هایی كه با تابش های "اشعه پرتوهای كیهانی پرانرژی فضا" بمباران می شوند، این تابش ها بر روی مغز آن ها تاثیر می گذارد.
تابش در فضا

دانشمندان همینطور می گویند كه قلب، سیستم عصبی، و دستگاه گوارش در اثر قرار گرفتن تابش كیهانی در معرض صدمه هستند.

"اسكات كلی"(Scott Kelly) فضانورد ناسا، كه 520 روز را در فضا سپری كرده است، دوز تابش طول عمر 239.6 سیورت دارد.

"روتان لوئیس" (Ruthan Lewis)، از "مركز پرواز فضایی گادرد ناسا" اظهار داشت: محیط تابش فضا در همه چیز زندگی روزمره فضانوردان، در سفرهای بین زمین و مریخ، بسیار مهم است.

زنده ماندن در برابر تابش زیاد

محققان ایده هایی را پیشنهاد كردند كه این ایده به فضانوردان كمك می نماید تا در معرض تابش بالا در یك ماموریت فضای عمیق، زنده بمانند.

اینها حتی ممكن است بدون اینكه اثرات مرگبار قرار گرفتن در معرض نور در طول سفر سه ساله فضایی به سیاره سرخ را داشته باشند، انسان ها را به مریخ برساند.

"فرانكو كورتس" (Franco Cortese) یكی از محققان این پژوهش بر این باور است كه باید با استفاده از ژن درمانی، سلول های انسانی مقاوم به پرتو تولید كنند.

تقویت ژن ها برای مقاومت در برابر اشعه

هوش مصنوعی می تواند به شناسایی اینكه كدام سلول بدن بیشتر نسبت به اشعه مقاوم است، كمك نماید و محققان را قادر سازد تا بتوانند سلول را با استفاده از ژن درمانی تقویت نمایند.

"دیوید سینكلر"(David Sinclair) از دانشكده علوم پزشكی دانشگاه "نیو ساوث ولز" و همكارانش مطالعاتی را انجام داده اند كه ممكن است منجر به توسعه دارویی شود كه می تواند توانایی دی.ان.ای را برای اصلاح خود دی.ان.ای و پیشگیری از پیری بهبود بخشد.

سینكلر اظهار داشت: ما با "آزمایشگاه پیش رانش جت"(Jet Propulsion Laboratory) ناسا برای پیدا كردن ژن های جدیدی كه از دی.ان.ای محافظت می كنند و مرفی ژن های جدیدی مانند(Dsup)، همكاری می نماییم. بعضی از گونه ها كه شامل "tardigrades" هستند، مقاوم به تابش هستند. معرفی ژن های حفاظتی از گونه های دیگر، امكان ارتقای بازسازی دی.ان.ای و جلوگیری از صدمه دی.ان.ای را فراهم می كند.

مطالعه ای كه در سال 2016 انجام شد نشان داد سلول های انسانی كه به آنها ژن tardigrade تزریق شده است، صدمه های اشعه ایكس را تا حدود 40 درصد سركوب می كنند. اكنون سینكلر و همكارانش آزمایشات انسانی را شروع كرده اند تا تعیین كنند كه آیا یك پیش ماده دی.ان.ای می تواند از صدمه های دی.ان.ای دربرابر قرار گرفتن در معرض تابش جلوگیری كند یا خیر.




1397/01/20
22:17:42
5.0 / 5
4738
تگهای خبر: فضانورد , محقق , ناسا
اگر مطلب را پسندیدید لایک کنید
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
رمز من - Ramzeman
ramzeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رمز من محفوظ است

رمز من

فناوری اطلاعات و امنیت